Paul Bistro deschide încă o locaţie în Agora Floreasca, cu un meniu de bunătăţi gourmet

0
1207

Lanţul de cofetării şi produse de brutărie Paul s-a diversificat mult în ultimii ani. Am înţeles că de 2 ani serveau şi burgeri şi preparate mai complexe în locaţii centrale din Bucureşti. Acum conceptul Paul Bistro a evoluat, odată cu deschiderea unei noi locaţii în Agora Floreasca.

Meniul este din gama „Simfonia Gusturilor la PAUL”, iar lanţul Paul Bistro ajunge la 4 locaţii. Acesta este un concept de tip food hall, care pune la bătaie un spaţiu modern şi elegant şi preparate gourmet. Pe lista de preparate se află tartele celebre cu zmeură, eclerul cu ciocolată şi sandvişurile Dieppois şi Tomates Mozzarella.

Sunt şi noutăţi odată cu acest debut: pulpa de raţă – Confit de canard, obrăjori de vită – Pieces be boeuf şi Cabillaud Royal de Méditerranée. Acesta din urmă este un preparat pe bază de file de cod proaspăt, sos de roşii Chery cu Baby Spanac, morcovi, capere, dat prin unt şi cu usturoi şi pătrunjel pentru aroma. Toate acestea alături de un pahar de vin franţuzesc. Sunt şi supe, burgeri, smoothie-uri şi shake-uri în meniul extins, dar şi un meniu special de mic dejun.

Acela e pe bază de croissant, platouri cu mezeluri şi brânzeturi, suc de portocale şi Croque Madame/Monsieur. Brutăria Paul din Piaţa Romană devenea anul trecut Bistro, deschizând drumul pentru acest concept. Paul are o tradiţie de 130 de ani şi are 500 de brutării în toată lumea. Are 18 locaţii în 4 oraşe de la noi.

Meniul Paul Bistro este aici.