Eu şi foarte multă lume ne întrebăm ce se întâmplă cu food truckurile atunci când nu sunt evenimente de tip Street Food Festival. Am văzut că multe sunt parcate la Wahaka Street Food în zona Nerva Traian din Bucureşti, iar mai nou găsim multe în zona de Nord a Capitalei. Unele sunt aproape de corporaţii, altele se găsesc în curtea Hotel Caro Bucureşti. Acolo are loc şi următorul eveniment de Street Food, sub numele de Piknik.
Hotel Caro şi Goodwine, Romania’s Wine Fair organizează acest picnic de vară, pe 9 şi 10 iunie. Este inclus şi un Vinodrome, eveniment pe bază de vinuri premium. Intrarea este gratuită, iar acesta va fi un weekend dedicat vinurilor şi mâncării stradale care se împacă cel mai bine cu vinurile. Zona pusă la bătaie de Hotel Caro este o oază de verdeaţă şi linişte, în ciuda faptului că se află la câteva zeci de metri faţă de Promenda Mall, sedii de bancă sau filiale Oracle.
Iată şi lista food truckurilor care şi-au confirmat prezentă:
- Nicolai
- Merinde Street Food
- Mrs. Lava
- Căruţa
- Cubano: Latin Street Food
Evenimentul este kid friendly şi pet friendly şi se desfăşoară pe 9 iunie între orele 11:00 şi 21:00 şi pe 10 iunie între orele 11:00 şi 21:00. E interesant că unii dintre aceşti participanţi nu i-am mai văzut la ultimele evenimente street food la care am fost, precum Street Food Heroes sau cel asociat Spotlight. Famous Waffles au primit review de la noi şi am rămas cu o impresie bună despre gofrele lor pufoase, iar Switch.eat au deja o experienţă de ani buni pe piaţa de localuri cu burgeri din Bucureşti.
Acela a fost primul local în care am văzut o sonerie smart la masă cu care chemai chelnerul, acum vreo 4 ani. BAZ face burgeri foarte buni şi i-am încercat şi pe aceia, deci ştim ce vorbim. Stau bine şi la sosuri şi cantităţi.