Popeyes împlineşte 50 de ani şi se pregăteşte pentru deschiderea celui de-al doilea restaurant din România

0
810

E o perioadă importantă pentru Popeyes, lanţul de restaurante din SUA împlinind 50 de ani de existenţă, lucru semnalat pe Facebook de filiala locală azi. În acelaşi timp se pregăteşte pentru a deschide al doilea restaurant în ţara noastră, unul aflat în Park Lake, mall-ul din Parcul IOR din Bucureşti (pe 30 iulie).

Primul restaurant de la noi se deschidea prin aprilie 2022 în Băneasa Shopping City şi strângea mulţi curioşi şi fani, care au venit să deguste biscuits, sosurile cu inspiraţie din Louisiana, sandvişul cu pui picant, cartofii cajun. Acesta e doar începutul şi va mai există încă o unitate Popeyes în curând, una deschisă în mall-ul AFI Cotroceni. Compania vrea să creeze sute de joburi pe plan local. Uşile Popeyes se deschideau pentru prima dată în New Orleans, pe 12 iunie 1972.

De atunci Popeyes a dorit să le aducă tuturor savoarea bucătăriei din Louisiana. Popeyes se remarcă printr-un meniu unic în stil New Orleans, care include pui prăjit, dar şi marinat timp de cel puţin 12 ore într-un amestec de condimente Cajun, dat manual prin panada şi preparat rapid, fără compromisuri. Sunt câteva atribute cheie care fac Popeyes un brand iubit global: gătirea la temperatura optimă, obţinând un produs fraged la interior, dar crocant la exterior, servirea rapidă şi modul ospitalier în care sunt primiţi clienţii.

Am încercat aici preparatele la debut şi aflaţi impresii despre ele.

Popeyes este prezentă în ţara noastră prin Restaurant Brands International Inc, care operează peste 29.000 de restaurante în peste 100 de ţări. Are în portofoliu branduri cunoscute ca Tim Hortons, Burger King, Popeyes şi Firehouse Subs.