McDonald’s România sărbătoreşte Drive-Thru Day cu o surpriză

0
628

Nu ştiu dacă ştiaţi, dar pe 24 iulie este ziua internaţională a Drive-Thru-ului, iar McDonald’s România o sărbătoreşte cu o surpriză. Lanţul american îşi aşteaptă clienţii în restaurantele McDrive din ţară cu următoarea ofertă: fiecare meniu Maxi achiziţionat aduce clienţilor un suport pentru porţia de cartofi prăjiţi.

Restaurantele McDonald’s Drive Thru oferă o experienţă completă şi rapidă clienţilor, care au posibilitatea de a îşi comanda rapid şi eficient produsele preferate, oricând doresc. Sărbătoarea este una de origine americană şi ea celebrează beneficiile care au făcut restaurantele Drive-Thru celebre şi apreciate. E vorba despre servirea rapidă, programul 24 din 24, dar şi proximitatea. În acest moment conceptul de Drive-Thru este asociat de consumatori cu restaurantele cu servire rapidă, iar el vine din SUA.

Iniţial a debutat ca formă de servicii bancare, iar ulterior a fost extins în lumea restaurantelor. În 1947 a fost deschis primul restaurant de tip Drive-Thru din lume pe faimoasa Route 66. Conceptul avea să fie preluat de McDonald’s în 1975 şi implementat la nivel internaţional. În România primul McDonald’s Drive-Thru apărea în 1995, acelaşi an în care McDonald’s a intrat pe piaţa locală şi e vorba aici despre restaurantul de la centrul comercial Prisma. El se afla pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti.

Consumatorii români au fost foarte receptivi la acest tip de restaurant. În ultimii 27 de ani conceptul s-a propagat în toată ţara, iar acum reţeaua drive-thru McDo numără 46 de restaurante în România. Nu uitaţi de ofertă: pe 24 iulie primiţi la fiecare meniu Maxi un suport pentru porţia de cartofi prăjiţi.