Primul McDonald’s din România cu staţii de încărcat electrice a fost inaugurat în Bucureşti

0
2040

McDonald’s a inaugurat în ultima săptămână un nou restaurant în Bucureşti, care reprezintă o premieră. Este primul restaurant din România cu staţii de încărcat pentru maşinile electrice. A fost creat în urma unei investiţii de 9 milioane de lei şi a generat 75 de locuri de muncă.

Acesta este restaurantul cu numărul 37 din Bucureşti şi se află pe strada Valea Cascadelor. Pe lângă staţiile de încărcare pentru maşini electrice, avem şi sistemul Experience of the Future. Acesta le permite clienţilor să comande mâncare folosind kioskurile cu ecran tactil. Îşi pot personaliza comanda de acolo, plăti cu cash sau cu cardul şi alege dacă să servească la masă sau să ia la pachet. Avantajul sistemului e că preparatele încep să se mişte deja prin bucătărie, fiind pregătite pe măsură ce compuneţi lista pe aparat.

Sistemul acesta este implementat în 38 de locaţii din România, iar pe McDonald’s vrea să le implementeze în toate restaurantele din ţară. Revenind la noul restaurant, el pune la bătaie 92 de locuri la interior, dar şi 72 de locuri pe terasă. Cei mici au parte de o cameră pentru petreceri şi zile de naştere, cu perete şi masă digitală. Sunt şi oferte speciale pentru clienţii care vizitează noul Mc: între 21 şi 23 decembrie la fiecare Big Mac, McChicken sau Dublu Cheeseburger veţi primi un al doilea produs la doar 5 lei.

La McCafe veţi avea parte de oferta 1+1 la Cafea Tall. McDonald’s a ajuns la 82 de restaurante în România, răspândite în 24 de oraşe şi angajează 5500 de persoane. Până la final de an se vor mai deschide 2 restaurante.