Noul Starbucks de la Mega Mall Bucureşti se deschide pe 18 decembrie

1
5208

Mega Mall este cel mai hip mall al momentului, pentru că tot primeşte restaurante şi magazine noi. Recent a avut parte de o deschidere de magazin Samsung, în septembrie a avut deschiderea lui Burger King, iar în aprilie a primit şi magazin Xiaomi. Iar întreaga zonă food court a trecut printr-o modernizare. Acum se poziţionează şi mai bine pe partea de cafenele, cu o nouă cafenea Starbucks la parter.

Noua cafenea Starbucks se va deschide la parterul Mega Mall Bucureşti pe 18 decembrie 2019. Luna trecută Starbucks deschidea o unitate la Iulius Mall Suceava şi tot atunci aflam că au revenit specialităţile de sărbători, dar şi paharele speciale de Crăciun. În 2019 Starbucks a mai deschis o cafenea la parterul clădirii The Mark din Bucureşti, iar în ultimul an a crescut numărul de unităţi din zona centrală. Avem acum 3 cafenele în zona Unirii din Bucureşti şi 3 şi în zona Victoriei.

Lanţul american de cafenele se pregăteşte pentru un 2020 intens, în care rivalul britanic Costa ajunge pe piaţa locală şi bătălia pe piaţa cafenelelor devine mai dură. În Mega Mall vor concura cu Manufaktura, care se află fix la intrarea în mall şi e acolo cam de la deschiderea centrului comercial, deci are tradiţie. Starbucks are cafenele în toate marile mall-uri din Bucureşti, dar din ce ştiu nu cucerise încă şi Mega Mall.

Ştiu că a fost o perioadă când unitatea din AFI Cotroceni era închisă sau în renovare şi foarte multă lumea era bulversată de lipsa sa, deci a intrat deja în obişnuinţă să mergi la mall la un frappuccino sau Chai Latte de la Starbucks.