Rapperul Eminem a deschis un restaurant Mom’s Spaghetti în Detroit, servind chiar el clienţii

0
291

Rapperul Eminem a deschis un restaurant cu numele de Mom’s Spaghetti în Detroit, iar la final de septembrie a apărut chiar el în spatele tejghelei pentru a servi clienţii. „Mom’s Spaghetti” este un vers din melodia sa, „Lose Yourself”, de pe coloana sonoră a filmului „8 Mile” din 2002, care a primit premiul Oscar. Ce are special restaurantul aflaţi mai jos.

În prima fază artistul a creat brandul Mom’s Spaghetti şi a livrat în scop caritabil porţii de spaghete celor cu probleme financiare. Acum a deschis şi un restaurant, iar preţurile sunt cam piperate. O porţie de spaghete cu sos roşu este 9 dolari, iar una cu chiftele este 12 dolari. Cea cu chiftele vegane ajunge la 14 dolari şi există şi un sandviş cu spaghete pe la 11 dolari. Ca băuturi ai apă sau suc la 3 dolari fiecare.

Acest local a fost creat în colaborare cu Union Joints Restaurant Group şi sunt şanse să vedem apărând o franciză pe viitor. Restaurantul se găseşte pe 2131 Woodward Avenue, la periferia oraşului Detroit. E un local mic, cu servire la geam şi are şi un spaţiu destul de mic unde poţi consuma preparatele pe scaune. Clienţii au stat la cozi de sute de persoane aflând că e şi Eminem acolo pentru a îi servi la deschidere.

Eminem a încercat prima oară acest brand cu un local pop up la sala de concerte din Detroit The Shelter acum 4 ani şi apoi a adus asta ca un food truck la festivaluri muzicale. Deasupra noului restaurant se afla un spaţiu de retail numit The Trailer, unde poţi cumpăra tricouri cu Eminem, postere, şepci şi multe altele.

Aici aveţi şi o recenzie a localului, care spune că pastele sunt gătite corect, nici prea al dente şi nici prea moi. Sosul e dulce şi uşor acid, există şi o aromă de busuioc şi usturoi, plus parmezan. Rezultatul e mai puţin sărat de sosurile de paste direct din borcan. Porţiile sunt mari (900 grame) şi sunt servite în containere de carton ca mâncarea chinezească. Sandvişul include două felii de pâine cu unt şi usturoi, între care se află o porţie de spaghete şi două felii de brânză albă topită.

Sursa foto