Restaurantele McDonald’s din România vor fi modernizate și digitalizate prin intermediul unui program de investiții de 2 milioane de euro

0
1431
McDonald's

McDonald’s este după cum bine știți, unul dintre cele mai populare lanțuri fast-food la nivel global, iar numele datează încă din 1940. Atunci era fondat primul restaurant în San Bernardino, Californica de către Richard și Maurice McDonald. Aceștia au început afacerea cu un stand de hamburgeri iar ulterior au transformat compania într-o franciză.

În România avem restaurante McDonald’s încă din iunie 1995, atunci când era deschis primul restaurant la parterul Complexului Comercial Unirea. În prezent avem în țară 87 de restaurante McDonald’s în 27 de orașe și 43 de McCafé. Despre unitățile din România vorbim astăzi, asta pentru că operatorul lanțului de restaurante Mc din România are planuri mari.

Investiții McDonald’s în România:

Premier Restaurants România va investi peste 2 milioane de euro până la finalul anului pentru remodelarea și introducerea sistemului digital Experience of the Future în mai multe restaurante din țară. Deja există 3 restaurante din București și alte 2 din Cluj care au trecut prin acest proces de modernizare și digitalizare, investițiile fiind aici de peste 1,2 milioane de euro.

McDonald's

Până la final de an încă 3 restaurante vor beneficia de noul sistem digital. Printre cele mai recent modernizate restaurante din țară se numără cele din Otopeni, Rahova și Băneasa Mall. Acestea dispun de kiosk-uri pentru comandă și au spații destinate comenzilor de livrare la domiciliu.

Cheia este aici simplitatea, astfel că nu mai stăm la cozi în fața caselor. Evităm și situațiile în care casierul nu înțelege comanda din cauza gălăgiei. Vom accesa ecranul tactil pentru a comanda produsele dorite iar comanda este imediat trimisă la bucătărie și preparată pe loc. Mai apoi când comanda este gata vom vedea pe ecran numărul comenzii și putem merge pentru a o ridica sau ne este livrată la masă.

La acele kiosk-uri se poate plăti contactless sau dacă ai cash vei plăti la casa de marcat.