Restaurantul Riviera Park se redeschide în Parcul Naţional din Bucureşti

0
1609

Parcul Naţional din Bucureşti va găzdui un nou loc în care să savurezi preparate culinare gustoase şi concerte ale celor mai mari artişti de la noi. Se redeschide restaurantul Riviera Park, care se află la 500 de metri de intersecţia Bd. Deebal cu Mihai Bravu.

Redeschiderea se petrece după un proiect amplu de remodelare şi investiţii, care ajunge la 1 milion de euro. A fost derulat pe parcursul ultimelor 12 luni. Propunerea de amenajare a spaţiului a fost semnată de către arhitectul Octav Roman/ Creativ Interior. Riviera Park este unul dintre cele mai vechi şi reputate restaurante din Capitală, fiind deschis în 1974. Are acum un look cochet, chic, aflându-se pe marginea lacului şi propunând o bucătărie cu specific mediteranean şi internaţional.

Pune la dispoziţie o capacitate de peste 450 de locuri: 300 la interior şi 150 pe terasă. Operată de Berăria H, locaţia aduce un concept nou, axat şi pe divertisment. Va include evenimente socciale, gastronmice şi concerte şi are infrastructura de sunet, lumini şi IT pregătite pentru aceste evenimente. În plus are şi o echipă cu experienţă a peste 1000 de evenimente în spate.

În următoarea perioadă vor concerta aici Anna Lesko, Taraful din Clejani, Oana Sârbu, Damian Drăghici, Mandinga, Taraf de Caliu, Paula Seling şi mulţi alţii. Vor fi şi evenimente tematice precum seara de Fado, French Night, Retro Hits sau Italian Evening. Puteţi vedea lista de evenimente aici şi meniul.

Meniul include muşchi de vită cu 3 sosuri, paste, peşte, pacheţele de primăvară, salate, gâscă întreagă, burgeri Black Angus, o sumedenie de cocktailuri şi vinuri.