Carrefour România oferă peste 200 de locuri de muncă pentru ucraineni; Cunoaşterea limbii române nu este obligatorie

0
827

Carrefour România continuă demersurile pentru a îi ajuta pe refugiaţii din Ucraina să se integreze la noi. Astfel, retailerul francez a creat 200 de posturi de lucrător comercial universal în ţara noastră, în reţeaua naţională de magazine în format hypermarket, supermarket şi Supeco.

Posturile şi responsabilităţile asociate se găsesc pe site-ul Carrefour, la secţiunea Cariere, dar şi pe site-ul OLX. Atenţie, ele nu presupun cunoaşterea limbii engleze sau a celei române. Printre responsabilităţile posturilor se numără îndrumarea clienţilor în magazin, asigurarea unor raioane atractive din punct de vedere comercial, pentru a facilita procesul de cumpărare pentru clienţi.

Retailerul oferă angajaţilor facilităţi precum asigurare medicală privată, tichete de masă, cupoane de Paşte şi Crăciun, ajutor de transport, prime de vacanţă şi fidelitate şi cursuri de formare şi dezvoltare. Acţiunea completează eforturile companiei de a contribui la această cauză prin donaţii şi ajutoare oferite ONG-urilor care preiau cazurile persoanelor din Ucraina care au venit în România.

Carrefour România a donat către Crucea Rosie Română şi Fundaţia FARA 270 de tone de alimente încă din prima săptămână de conflict. În plus compania continuă direcţionarea tuturor alimentelor greu perisabile colectate prin Banca de Alimente către asistenţa umanitară a populaţiei din Ucraina.

Alimentele greu perisabile donate de clienţi în staţiile speciale de colectare din 41 de hypermarketuri ajung la populaţia ucraineană. Clienţii pot dona şi direct din contul Act for Good din aplicaţia Carrefour către cauza Banca de Alimente.