Saramură și ciorbă de pește la Orșova • Cel mai frumos traseu din vestul țării

1964

🍽 Salutare, prieteni, și bine v-am găsit la un nou episod din Degustăm cu Denis! Astăzi, vă invităm într-o excursie culinară și de explorare naturală, pe ruta Cheile Țășnei – Orșova.

Cheile Țășnei: O Aventură în Inima Naturii

La doar 14 kilometri de Băile Herculane, pe Valea Cernei, am descoperit unul dintre cele mai frumoase locuri din țara noastră. Traseul nostru începe la motelul Dumbrava, iar drumul până în poiana frumoasă este de aproximativ o oră și jumătate. Peisajele impresionante de aici sunt condimentate cu pini negrii bănățeni, transformând totul într-o experiență inedită.

Deliciile Orșovei: Saramura și Ciorbă de Pește

Am ales să ne răsfățăm papilele gustative la restaurantul Damiro. Cu un meniu diversificat și prețuri accesibile, locul acesta a devenit rapid destinația noastră culinară preferată. Eu am ales să iau o ciorbă de pește și o saramură de pește, ambele fiind pregătite cu pește proaspăt prins din Dunăre. Servirea a fost rapidă, iar mâncarea a ajuns fierbinte la masa noastră, creând o experiență culinară plăcută.

Invitație de a Vă Alătura Comunității Noastre

Mulțumim că ne urmăriți! Dacă apreciați ceea ce facem, vă invităm să vă abonați la canalul nostru de YouTube, „Degustăm cu Denis„, să apăsați pe clopoțel pentru a primi notificări, și să împărtășiți conținutul nostru cu prietenii. Împreună, putem descoperi și mai multe delicii culinare!

Detalii Contact Damiro

🟢 SITE: Damiro – Pensiune și Restaurant