SEPIE UMPLUTĂ IN CEL MAI MARE PORT DIN CROATIA•RIJEKA

0
189

🍽 Hello dragilor și bine v-am găsit la un nou episod din Degustăm cu Denis! Astăzi pornim către Rijeka, unde este cel mai important port al Croației.

Rijeka
Al treilea oraș ca mărime din Croația, Rijeka este un amestec plin de viață de port pietriș din secolul 20 și grandoare habsburgică italiană. Cei mai mulți oameni trec cu viteză în drum spre insule sau Dalmația, dar cei care se opresc vor descoperi farmecul, cultura, viața de noapte bună, festivalurile interesante și cel mai colorat carnaval din Croația.

Cazarea
De data aceasta am luat un apartament tip studio pe care am plătit 560 de lei pe două nopți. Per total la capitolul cazări ai mai multe variante la un preț decent fată de Zadar sau alte stațiuni consacrate.

Mâncarea
De data aceasta am ales să luăm masa la Bistro Mornar, un restaurant pescăresc care se află fix în port. După ce am inspectat meniul am ales să iau o supă de pește, sepie umplută și calamar pane. Supa de pește după prima lingură mi-a adus aminte fix de cea din Novi-Sad, doar că de această dată orezul a fost gătit mai bine. Cât despre preparatele de bază pot spune că m-a impresionat sepia umplută, care a avut pe lângă și mămăligă. Sepia a fost foarte fragedă, dar umplutura nu am putut să o descopăr, deci rămâne un caz neelucidat. Calamarul pane a fost gătit exact cum trebuie, dar a lipsit sosul sau puțină lămâie. Până la urmă am rezolvat și ne-am bucurat de un prânz pe cinste.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

#Restaurant #food #timisoara #travel #bucuresti #foodvlog #romania
#vlog #foodreview #fish #croatia #rijeka
PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239