SHAORMERIA B─éNEASA VS USTA DONER­čî»

0
1326

­čŹŻ Bine ai venit pe canalul meu „Degust─âm cu Denis”! Aici, vom explora ├«mpreun─â minunata lume gastronomic─â, de data aceasta ├«ncerc├ónd shaorma de la cea mai cunoscut─â shaormerie din Timi╚Öoara ╚Öi cea de la B─âneasa.

La Usta Doner din Timi╚Öoara, am fost captiva╚Ťi de aromele autentice ╚Öi de prospe╚Ťimea ingredientelor. Carnea suculent─â ╚Öi bine condimentat─â a fost o adev─ârat─â ├«nc├óntare pentru papilele noastre gustative, iar lipia proasp─ât f─âcut─â de ei a ad─âugat o not─â savuroas─â ├«ntregii experien╚Ťe. Ne-au cucerit cu pasiunea ╚Öi m─âiestria cu care preg─âtesc shaorma, aduc├óndu-ne o bucat─â autentic─â de Turcia chiar ├«n inima Timi╚Öoarei.

La Shaormeria B─âneasa, am ├«nt├ólnit o abordare mai generoas─â ├«n ceea ce prive╚Öte sosurile, dar gustul autentic nu a fost uitat. Cu toate acestea, cantitatea mare de sos a dominat pu╚Ťin celelalte arome, ceea ce ne-a f─âcut s─â sim╚Ťim c─â lipia ╚Öi condimentele speciale ale c─ârnii au fost pu╚Ťin eclipsate. Cu toate acestea, nu putem nega c─â a fost o experien╚Ť─â delicioas─â, ╚Öi a meritat s─â o ├«ncerc─âm.

Pe acest canal, vom continua să încercăm și să descoperim cele mai apetisante preparate și vom împărtăși cu voi părerile noastre sincere.

Dac─â iubi╚Ťi m├óncarea la fel de mult ca ╚Öi noi sau pur ╚Öi simplu sunte╚Ťi curio╚Öi s─â descoperi╚Ťi cele mai bune restaurante v─â invit s─â v─â abona╚Ťi la canalul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi aventuri gastronomice.

­ččí ADRES─é: Str. Hotinului, Nr.2
­čö┤ COMENZI (Tazz) Usta Doner Sagului | Comanda online – Livrare acasa https://tazz.ro/timisoara/usta-doner-sagului/4614/restaurant
ÔśÄ TELEFON: 0720 931 788

#Restaurant #shaorma #timisoara #bucuresti #foodreview #travel #food #review #romania #vlog #foodvlog

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
ÔşÉ https://degustam.ro/
ÔşÉ https://www.facebook.com/degustam.ro
ÔşÉ https://www.instagram.com/degustam.ro/
ÔşÉ https://twitter.com/degustam_ro
­čĄÖ +40.722.640.239