Tazz vine la UNTOLD 2023 cu un concept de scenă culinară; Livrează brăţări de festival la domiciliu

0
1397

Tazz continuă parteneriatul cu UNTOLD, de această dată aducând la festivalul de la Cluj un concept nou de scenă culinară. O altă noutate este că va livra brăţări de festival la domiciliu şi avem detalii despre tot ce e nou mai jos.

În cadrul ediţiei UNTOLD 2023, Tazz va crea o scenă unde se îmbină muzica, mâncarea bună şi artiştii autohtoni, toate într-un singur loc. E vorba despre scena Tazz FoodStage – Scena Poftelor Tale. Aceasta va fi disponibilă pe toată durata festivalului, oferind diversitate culinară, dar şi momente de live cooking şi momente artistice.

Utilizatorii Tazz care au cumpărat bilete pentru UNTOLD îşi vor putea comanda brăţara de acces la festival direct din shop-ul dedicat din aplicaţie. Din 3 august experienţa Tazz FoodStage – Scena poftelor tale se va putea găsi de către participanţi în zona de food court Fantesia by UNTOLD. Include un lineup regândit, cu experienţe muzicale live, sesiuni de live cooking susţinute de chefi celebri, dar şi influenceri şi artişti chiar.

Toate alături de un meniu fix, cu cele mai iubite preparate locale. Din oferta culinară, participanţii vor putea comanda preparate gătite special în cele 4 sesiuni de live cooking desfăşurate pe tot parcursul festivalului. Vor avea de asemenea un meniu fix 24 din 24.

Meniul standard include UNTOLD Magic burger, micii de la Cocoşatu, iar cele 4 momente de live cooking îi aduc pe scenă pe Chef Foa, Dragoş Neacşa şi Puya, Chef Nicolai Tand şi Deliric, Roxana Blenche şi Prăjiturela.

Apropo, opţiunea de livrare la domiciliu a braţărilor de festival este disponibilă între 24 şi 30 iulie, în oraşele Bucureşti şi Cluj.

Programul pentru momentele de live cooking din cadrul Tazz Food Stage – Scena poftelor tale este următorul:

  • 3 august, 18:00, Roxana Blenche x Prăjiturela
  • 4 august, 18:00, Chef Nicolai Tand x Deliric x Chef Foa
  • 5 august, 18:00, Chef Nicolai Tand x Dragoș Neacșa
  • 6 august, 18:00, Chef Foa x Puya