Sibiul de Odinioară are loc în acest weekend: festival cu muzică, parc de distracţii, food trucks

0
776

Sibiul este gazda unui festival de muzică şi street food numit Sibiul de Odinioară, care a început pe 2 septembrie şi ţine în acest weekend, pe 4 şi 5 septembrie. Ieri a inclus un concert N&D, iar azi pe afiş sunt Vali Bărbulescu şi Radu Mereş. Maine se lasă cu muzică retro şi disco şi în articol aflaţi mai multe detalii despre program.

Sibiul de Odinioară se desfăşoară în Parcul Tineretului din Sibiu (pe Bulevardul Corneliu Coposu), iar intrarea este liberă. Programul este de la 12:00 până la ora 23:00. Există 8 food truck-uri pregătite la festival, iar cei mici au la dispoziţie o zonă specială cu tobogane şi alte surprize. În zona de Atelier de Creaţie cei mici îşi pot pune imaginaţia la încercare şi să confecţioneze emoticoane. Puteţi încerca şi tehnica Pyssla, iar copiii răbdători îşi pot încerca creativitatea prin tablouri cu seminţe şi sticluţe decorative.

Există şi o zonă de sport, care aduce activităţi de Tir cu arcul, badminton şi turnball, plus o zonă de Fun, cu zid de căţărare, darts gonflabil şi jocuri ca Team Tower, Srippenzieher, Pedalo Games şi altele. Printre standurile cu băutură şi mâncare se află Casa de Vinuri, un food truck cu waffles (Famous Waffles), Olha cu preparate din cafea, Pleşcaviţa Van, Bătrânu Sas cu cei mai buni hot dogi. Iubitorii de picanterii sunt aşteptaţi la Gulyas Master. Dacă vă e poftă de eclere şi îngheţată, truck-ul Sucre e pe poziţii.

Accesul este amenajat în conformitate cu normele în vigoare. Aici găsiţi fotografii de la eveniment.