Stradale îţi oferă 50% reducere la preparate cu ocazia zilei de Dragobete; Iată ce a pregătit Chef Foa

1
1593

Astăzi este Dragobetele, Ziua Îndrăgostiţilor din România şi cu această ocazie Chef Foa vine cu oferte speciale la restaurantul său Stradale. Cei care comandă exclusiv prin Tazz by eMAG vor primi până la 50% reducere la preparatele din meniu. Despre ce e vorba aflaţi mai jos.

E miercuri, săptămâna e ocupată şi poate că nu aţi avut timp să pregătiţi o cină romantică. De azi dimineaţă de la ora 11:00 şi până diseară la 19:30 Foa şi oamenii lui vă oferă discount la preparatele din meniul Stradale. Asta doar dacă faceţi comanda prin Tazz by eMAG. Ce puteţi comanda? Iată lista:

  • Musaca cu carne de vită şi porc: 15 lei în loc de 30 de lei
  • Salată de vinete cu busuioc: 9 lei în loc de 18 lei
  • Pită: 3 lei
  • Saramura de Crap by Chef Shoo: 19 lei în loc de 28 lei
  • Varză a la Cluj: 18.2 lei în loc de 26 de lei

De deserturi se ocupă PrajiturEla, Ea vă oferă alivanca, o tartă tradiţională cu cremă, care provine din bucătăria Moldovei. E realizată din făină de porumb, brânză cremă precum urdă sau telemea şi smântână. E cheesecake-ul românesc, dacă vreţi.

Pe Chef Foa l-am găsit în periaoda pre-pandemie cu standuri la evenimentele Street Food Festival şi implicat şi în organizare, dar şi cu catering la diferite evenimente prin compania Flavours.