Street Food City adună toţi gurmanzii la Berăria H de pe 13 aprilie

0
2648

Cei care nu se sperie de faptul că e vineri 13 în această săptămână sunt aşteptaţi la Street Food City, eveniment organizat la Berăria H, în Parcul Herăstrău. De fapt se ţine pe terasa Berăriei H, cu vedere la lac şi parc. Avem detalii mai jos.

Evenimentul are loc pe 13, 14 şi 15 aprilie, adică vineri, sâmbătă şi duminică de la ora 11:00 la 21:00. Va fi pe bază de food truck-uri, cu preparate româneşti, orientale, asiatice şi americane evident. Intrarea este liberă şi organizatorii nu au nici o problemă dacă vă aduceţi copiii, animalele de companie şi bicicletele, doar e parc în zonă. De antren şi muzică se ocupă Pacha Man, Karie, Omu Gnom şi DJ Serbanesku, plus MUZE.

Deja avem şi confirmări pentru eveniment, cu Duma’s Van promiţând să ne ofere nişte burrito-uri de neuitat. Cei de la Kanel Dolce Art Truck pregătesc ecleruri colorate şi aromate, iar Lazy Duck vine cu „pulled duck”, un soi de pulled pork doar că schimbând ingredientul de bază. Printre participanţi se mai numără şi Nori Yakitori, Cubano, Arrosticini, Mr Cannoli, Bao Van, Taqueria şi Munchies.

Din ce am înţeles Nori Yakitori este singurul food truck cu mâncare japoneză din România, iar preparatele lor sunt pe bază de somon, pui, legume cu sos de soia, susan şi wasabi.