Street Food Festival 2023 ajunge la Iaşi; Are loc în Grădina Ansamblului Palas

0
667

Street Food Festival 2023 ajunge la Iaşi, unde se desfăşoară între 8 şi 11 iunie. Are loc în Grădina Ansamblului Palas, iar festivalul are şi o temă anul acesta, „Better Together”. Va sărbători puterea de uniune şi va oferi vizitatorilor o experienţă culinară diversificată.

E vorba despre mâncare mexicană, thailandeză, indiană, burgeri, clătite şi multe altele. Participanţii se vor putea bucura de spectacole live şi DJ set-uri. Vor fi şi tururi ghidate prin festival sâmbătă şi duminică de la orele 13:00 la 15:00. Un moment pe care nu trebuie să îl rataţi va fi cooking show-ul de la Staropramen. Vineri la ora 17:00 a fost un spectacol de gătit cu prăjituri şi preparate din Bucureşti.

Sâmbătă, de la ora 16:00 Chef Foa va pregăti preparate deosebite, din zona de street food, iar duminică de la 14:00 Chef Munti ne arată de ce a câştigat „Chefi la Cuţite”. În cadrul Street Food Festival 2023 este inclus şi un cinematograf outdoor, unde se proiectează filme ca „Jurassic World: Dominion” sau „Puss In Boots”.

Cât despre artişti, în acest moment cântă Robin and the Backstabbers, iar sâmbătă de la 19:30 urcă pe scenă Vlad Flueraru, urmat de Adda la ora 21:00. Show-ul se încheie duminică, cu trupele JazzyBIT şi TAXI.

Iată şi câteva food truck-uri găsite la festival: Cubano Food Truck, Chicken Mafia, Big Bubble Waffle, Fizzy Van. E şi zona de mixology show, activităţi pentru cei mici, porţii de degustare şi DJ set-uri. Intrarea este liberă.