Street Food Festival Galaţi debutează pe 29 august; Iată programul + lista de food trucks

1413

Începe sezonul de toamnă pentru evenimentele de tip Street Food Festival, cu o oprire importantă în Galaţi. Street Food Festival Galaţi începe pe 29 august şi mai jos aflaţi ce artişti ne onorează cu prezenţa, dar şi ce food truckuri aduc bunătăţile.

Timp de 4 zile gurmanzii din Galaţi şi nu numai vor putea degusta bunătăţi în Grădina Publică. Festivalul gastronomic include şi concerte şi proiecţii de filme în aer liber, dar şi zone speciale pentru cei mici. Totul începe la ora 12:00 pe 29 august, iar food truck-urile şi winebar-ul au program între ora 12:00 şi 23:00. Printre artiştii care vor concerta se numără The Mono Jacks, Lucia, Dimitri’s Bats, Byron, Golan, Grimus şi Soul Serenade.

Filmele proiectate în zona de cinema sunt „Povestea iubirii”, „Nunta în offsaid”, „Omul care l-a omorât pe Don Quijote” şi „America, venim!”. Şi iată-ne ajunşi şi la ce ne interesează pe noi mai mult şi anume mâncarea şi băuturile. Iată numele food truck-urilor care şi-au confirmat prezenţa:

• Nea Costache by Kaufland
  • Bistro Del Puerto
  • Sappori di Mare
  • Via Groferia
  • Umami

Vă pot recomanda Mr. Cannoli pentru cei mai buni (şi destul de mari) cannoli încercaţi de mine, dar şi SMKD pentru coaste delicioase. Gofrele cele mai aromate şi dulci le găsiţi la Famous Waffles, iar campioana clătitelor este La Nu Ştiu Cine. La Indivan e MUSAI de încercat Butter Chicken, care a fost genial de picant la Summer Well. Za German are nişte hotdogi cu varză murată foarte buni.

Mai multe detalii găsiţi aici.