Street Food Festival Park Edition anunţat pentru data de 19-21 aprilie; Iată detalii!

0
1175

Au început să se mişte serios lucrurile cu fenomenul Street Food în 2019. Întâi am văzut ediţia de la Promenada Mall de luna trecută, apoi s-a anunţat cea de la Spotlight. Aflăm acum şi de o a treia ediţie, care are loc între 19 şi 21 aprilie sub numele de Street Food Festival Park Edition, în Herăstrău.

Peste 20 de food trucks vă vor aştepta wekeendul viitor pe terasa Berăria H din Parcul Herăstrău. Printre participanţii care şi-au anunţat deja prezenţa se numără Voglia di Pasta, Coffee-Bike, IndiVan, Backstreet Grill şi Prosecco Van. Vine şi Vanilla Elephant, La un Pai şi mulţi alţii. Accesul la eveniment este gratuit şi vor concerta şi artişti, ale căror nume nu le ştim încă.

Mărturisesc că din lista celor care au confirmat prezenţa îi ştiu doar pe cei de la Indivan. Aceştia sunt cred, singurul food truck cu mâncare indiană de la noi şi au un decor psihedelic. Ar trebui să vedem ca de obicei şi truck-uri cu cannoli şi eclere, care anul trecut au făcut senzaţie pe terasa Berăriei H. Problema mea cu locaţia evenimentului este înghesuiala, de care m-am lovit în 2018.

Preparatele se vor consuma mai degrabă în picioare şi înghesuit într-o mare de oameni. Sper că anul acesta să fie totul ceva mai aerisit şi mai bine organizat. Sigur vom vedea şi burgeri, coaste şi ceva mâncare asiatică.

Sursa foto