Street Food Heroes at Comic Con aduce cannoli, pui la con de înghețată și alte bunătăți

0
963

În ultimii ani fenomenul Street Food s-a îmbinat cu cel Comic Con, fiind organizat un festival de mâncare stradală fix în zona din fața Romexpo, simultan cu Comic Con. În acest an evenimentul se numește Street Food Heroes at Comic Con și avem detalii despre el mai jos.

În primul rând totul începe vineri, pe 24 mai, de la oră 12:00, iar tot atunci ar trebui să debuteze și Comic Con și ține și sâmbătă și duminică. Acest eveniment de street food este un prilej bun să mănânci ceva gustos de la un food truck, în vreme ce pe lângă tine se perindă personaje din Star Wars, Clovnul IT, Freddie Kruger sau Jokerul din Batman.

Anul trecut am încercat Nori Yakitori și un tempura excelent cu creveți la Comic Con și evenimentul street food aferent, dar și un Chicken Cone, care revine și în 2019. E vorba despre o vafă de înghețată peste care curge cheddar topit și sub el se află pui prăjit, crocant.

Și-au anunțat prezentat cei de la UMAMI, cu un Philly Steak & Cheese, dar și La Strada Gyros, pentru un gyros de pui sau porc. La desert va așteaptă The Magical Pancakes, dar și Mr. Cannoli, cu gusturi fix ca în Sicilia. Nu vor lipsi burgerii de la Burgheria Tomis 107 sau coastele de la SMKD.

Sursa foto+ info