Ursus lansează băutura răcoritoare B-LIFE Botanicals, cu zmeură, lavandă, soc

0
691

Ursus Breweries intră în forţă pe piaţa băuturilor răcoritoare, prin lansarea lui B-LIFE Botanicals, o băutură non alcoolică, cu ingrediente aromate. Această băutură are o aromă fructată, gust revigorant şi la bază este o bere fără alcool.

Combină fructele cu plantele aromate, iar rezultatul este un B-LIFE Botanicals în 2 arome: zmeură, lavandă şi eucalipt, respectiv flori de soc, cimbru şi lămâie. Ursus Breweries promovează faptul că această băutură este destinată celor care savurează micile bucurii ale vieţii. Produsul vine la cutie metalică, similară cu cea de energizant şi are imprimat mesajul “creat fără grabă, cu plante aromatice”.

B-LIFE e pentru cei care au un stil de viaţă activ şi caută produse bazate pe ingrediente naturale şi cu mai puţin zahăr. B-LIFE Botanicals primeşte şi o campanie de promovare, ce include o reclamă TV, promovare online, panouri outdoor şi eveniment de lansare. Veţi găsi noul produs Ursus la supermarketuri, hypermarketuri şi în alte centre comerciale.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România, deţinând mărcile URSUS, Timişoreana, Ciucaş, Peroni, Asahi Super Dry, Grolsch, Azuga, Stejar şi altele. Deocamdată nu am văzut spotul localizat pentru băutura cea nouă, dar îl puteţi vedea pe cel din Polonia mai jos.