Street Food Heroes la Romexpo aduce bunătăţi participanţilor la Comic Con

0
1835

Pasionaţii de super eroi, seriale, comic bookuri şi anime sunt aşteptaţi în acest weekend la Comic Con 2018, mai bine zis East European Comic Con 2018 la Romexpo. Cum cosplay-ul sau concursurile de gaming produc multă foame, la fix vine şi un eveniment culinar asociat, Street Food Heroes la Romexpo. Aveţi detalii mai jos.

Street Food Heroes la Romexpo este cu acces gratuit şi are loc între 18 şi 20 mai, de la ora 12:00 la ora 20:00. Food truckurile le găsiţi în incinta Romexpo, undeva între turnurile business din parcare şi punctul expoziţional central în formă circulară. Evenimentul e gratuit şi e kid friendly. Au confirmat prezenţa cei de la Chicken Cone România, un food truck care vinde carne de pui la cornet, cam cum mănânci îngheţată.

Delicii pe Roţi Waffles & Coffee a confirmat de asemenea participarea, oferind gofre cu miere, ciocolată şi gem. Burgerii nu lipsesc, dar unii mai de fiţe, cu carne de raţă, pregătiţi de Nache’s Food Truck. Au şi burgeri interesanţi cu cheddar şi brânză cu mucegai. Caru’ cu Cafea, Burgheria Tomis 107 sunt participanţi de asemenea şi revenind la cornete, veţi putea degusta şi pizza la cornet de la iConepizza.

Revenim cu impresii şi eventual cu o listă mai completă aproape de debutul evenimentului.

Sursa foto & info