Subway lansează un nou meniu şi extra condimente; Extra opţiuni vegetariene în această toamnă

0
1789

Lanţul de restaurante Subway a lansat în această săptămână noul meniu de toamnă, ce aduce şi un plus de arome şi condimente. În plus, şi-a manifestat intenţia de a avea mai puţină carne în meniu. O veste bună e că acum puteţi opta pentru pâine fără gluten, sau o gustare cu Musli. Alte noutăţi aflaţi mai jos.

Noul meniu Subway a debutat împreună cu un spaţiu dedicat aromelor, aşa numitul „Flavor Station”, care se află la capătul liniei de servire. Acolo se află 12 sosuri, inclusiv cel de muştar şi miere, sau hicori-barbecue, dar şi noile sweet chili şi un sos special vegan cu usturoi. Sunt 6 arome speciale în spaţiul dedicat (disponibile gratuit), precum fulgi de chili, ardei iuţi sau ceapă crocantă.

Ştiu că se plângea cineva într-un podcast că toate mezelurile de la Subway şi cantitatea mare de carne nu au cum să îţi facă bine. Se refereau în special la conţinutul de sodiu din cărnuri. Ei bine, Subway ia măsuri şi a decis să includă mai puţină carne în meniu. A scăzut ponderea produselor de carne din noul meniu, ascultând şi de trendul vegan care a cucerit fast food-urile recent.

Până acum veganii şi vegetarienii nu aveau prea multe opţiuni, în afară de Veggie Patty. Acum există şi alte variante, pe bază de legume proaspete, preparate din legume ca sandvişul cu sfeclă şi fasole sau sandvişul vegan picant. Puteţi alege şi o quesadilla vegetariană sau o salată. Există chiar o secţiune specială din meniu pentru vegetarieni şi vegani, care include 5 noi sandvişuri. Ingredientele lor pot ajunge şi în wrap-uri sau salate.

Subway are peste 500 de angajaţi în România, 39 de restaurante (atâtea avea în iunie, acum posibil mai multe) şi a înregistrat o creştere în acest an cu 16% faţă de 2018. Odată cu deschiderea restaurantului 39 din vară din AFI Palace Cotroceni a fost inauugrat şi noul design, cu abordarea Fresh Forward Decor. Subway intra în România în 2011 şi deschidea prima locaţie în zona Victoriei în 2012.