Summer Break Festival vine la Sibiu cu 5 zile de distracţie, concerte, street food

0
288

Sibiul va fi gazda festivalului Summer Break săptămâna viitoare, iar mini vacanţa de 1 iunie se va transforma într-o serie de concerte şi delicii street food de savurat pentru participanţi. Evenimentul are loc în Parcul Sub Arini, iar festivalul este unul axat pe muzică electronică, dar nu numai!

Timp de 5 zile, artişti de top din străinătate, dar şi din România vor chema sibienii la distracţie. Vor urca pe scenă ROA, FC DNB, Mihai Popoviciu, Nopame, Vlad Dobescu şi DJ Vasile. Pe 1 iunie de la ora 20:00 cântă Connect-R, iar în total peste 40 de artişti vor putea fi ascultaţi la această primă ediţie de fesival. Scena principală va fi amenajată în parcarea Stadionului Municipal de pe Aleea Mihai Eminescu.

Va exista şi o scenă secundară Crazy Wolf pe peluza din faţa hotelului Silva, dar şi o scenă de daydreaming by Orgasmo Gin, lângă terenul sintetic. Scena Submarine se va găsi în sala de atletism a stadionului, spre înserat. Va exista şi o zonă de street food, cu 30 de rulote, care vor oferi burgeri, tacos, pizza, falafel, clătite. Se vor putea degusta şi beri artizanale produse la Sibiu, iar un Wine Garden va fi acolo pentru iubitorii de vin.

Şi-au confirmat prezenţa Two Chefs Food Truck cu hot dog baban, Chicken Mafia cu Chicken Cone, Rotysseria cu piadina Toscana cu porchetta gătită lent. Nu lipsesc nici plescaviţa sârbească şi specialitatea cubaneză crocantă cu caşcaval topit.

Summer Break include şi un cinematograf în aer liber, un loc de joacă pentru cei mici, cu castele gonflabile şi activităţi distractive. Evenimentul are loc între 31 mai şi 5 iunie 2023, pe Aleea Mihai Eminescu. Programul zilnic este între orele 10:00 şi 23:00.