Iulius Town Timişoara împlineşte 3 ani şi sărbătoreşte cu Street Food, concerte, stand up şi premii

0
465

Greu de crezut că au trecut deja 3 ani de când s-a deschis complexul cu mall Iulius Town la Timişoara, iar acum e momentul aniversării. Sub motto-ul „Picnic In My Town” a început o serie de evenimente de aniversare, care au debutat chiar azi, 15 septembrie şi ţin tot weekend-ul.

Sunt pregătite 4 zile de distracţie, concerte, street food, peste 1500 de premii, teatru pentru cei mici. Iulius Town Timişoara oferă 1500 de premii aniversare la Centrul de Premiere amplasat în zona Centrului Info. Zeci de food truck-uri se vor găsi la Iulius Gardens, cu preparate mexicane, libandeze, indiene, greceşti, cu pleskaviţa, preparate greceşti, americane şi italiene. Sunt şi burgeri aromaţi, sandvişuri cu pulled pork şi pizza, dar şi coaste şi vită maturată şi afumată. La desert găsiţi waffles, clătite, cannoli şi multe altele.

Vineri de la ora 20:00 are loc un concert, unde vom auzi jazz, rock, blues, latino şi funk, mulţumită celor de la JazzyBIT. După intră în scena rap-ul de la C.T.C. Sâmbătă vine Zdob şi Zdub, iar duminică Melting Dice alături de Irina Rimes. Comediantul Teo va ţine un număr de standup vineri de la ora 20:00 pe Terasa Food Court. Accesul la spectacol se face pe baza unui tichet de acces pe care îl primeşti de la Centrul Informaţional, dacă ai peste 18 ani şi ai bonuri în valoare de minim 50 de lei de la cumpărături din aceeaşi zi din cadrul Iulius Town Food Court.

Campania de obţinere a invitaţiilor are loc între 13 septembrie şi 16 septembrie şi 125 sunt disponibile.

Cei mici intra în lumea basmelor sâmbătă şi duminică de la ora 11:00, participând la teatru de păpuşi. Vedem „Capra cu 3 iezi”, „Ursul Păcălit de vulpe” şi multe altele. Există şi un Tattoo Corner, o cabină foto 360 şi cooking show-uri cu maeştri bucătari de la Street Food Festival.

Detalii AICI.