Pentru că primăvara şi-a intrat cu adevărat în drepturi, e momentul să înceapă şi târgurile dedicate acestui anotimp. După târgurile de Paşte vin cele primăvăratice, precum cel de la Expo Arad organizat între 19 şi 22 aprilie. Aflaţi ce puteţi face la Târgul Primăverii mai jos.
Pe lângă produse de design interior, mobile interior şi exterior şi finisaje premium, veţi găsi acolo florari şi peisagişti, dar şi street food şi atracţii pentru cei mici. Showul începe la ora 11:00 pe 19 aprilie şi se încheie pe 22 aprilie la ora 16:00. Expo Arad se află pe Calea Aurel Vlaicu nr 300, în Arad. Din ce am înţeles intrarea este gratuită.
Târgul Primăverii a ajuns la ediţia cu numărul 5, iar conceptul a evoluat mult. Iniţial era un târg dedicat florilor şi amenajării grădinii, dar apoi a evoluat datorită clienţilor, care s-au dovedit interesaţi de estetică, de decoraţiuni interioare şi design funcţional.
Estimările arată că peste 15.000 de vizitatori vor trage pragul târgului. Şi pentru că noi suntem site de food şi nu de grădinărit, aflaţi că la eveniment veţi putea degusta mâncare în stil street food, dulciuri, vinuri şi beri artizanale. Va avea loc şi o tombolă cu premii pe loc. Vată pe băţ, porumb fiert, popcorn, hotdog şi burgeri, dar şi preparate locale se vor găsi acolo.
Mă aştept să degustăm şi ceva bunătăţi la ceaun, altfel nu ar fi bucătăria arădeană.