Târgul „Produs de Cluj” a început la Shopping City Timişoara azi; Ţine tot weekendul!

1
1543

Dacă vă pasionează bunătăţile de la Cluj-Napoca, aflaţi că Târgul Produs de Cluj a ajuns la Timişoara în aceste zile şi îl veţi găsi la Shopping City Timişoara. Are loc între 10 şi 12 mai şi include bucate tradiţionale, concerte şi spectacole de magie pentru cei mici.

Este a treia ediţie a evenimentului promovat drept „cel mai fain târg din Ardeal”. Cele mai bune preparate din zonă sunt la Timişoara şi se vor încinge grătare în aer liber, dar şi organiza concerte cu specific folcloric. Pe 10 mai a cântat Aurel Tămaş pe scena amenajată în parcarea Shopping City Timişoara, iar pe 11 mai urcă pe scenă Marius Ciprian Pop şi Sava Negrean Brudascu.

Pe 12 mai vor cânta Ionela Moruţan şi Angela Rusu. Cei mici vor putea urmări spectacole de magie, realizate de Florin Suciu Buh. Din ce vedem în postere şi din ce am mai auzit se lăsa şi cu un distracţie în ciocane şi parc de distracţii. Toate ingredientele şi preparatele expuse sunt aduse din zona Clujului, fie că e vorba de carne, lapte, miere, ulei presat la rece şi siropuri naturale.

Va fi sărbătorit şi portul tradiţional şi vor fi prezenţi meşteri tradiţionali cu diferite produse făurite local. Sub emblema „Produs de Cluj” veţi vedea bijuterii, costume populare, decoraţiuni şi bibelouri. Veţi putea degusta varză a la Cluj, berbec la proţap, mititei şi cârnaţi pe grătarele încinse ad hoc la acest eveniment.

Mai multe detalii găsiţi aici.