Târgul „Produs de Cluj” ajunge la Shopping City Timişoara pe 20 aprilie

0
2311

Târgul „Produs de Cluj”, cel mai apreciat târg de produse din Ardeal se pregăteşte să revină cu a doua ediţie la Timişoara, în parcarea Shopping City Timişoara. Debutează pe 20 aprilie şi tine 3 zile, iar detalii despre program şi invitaţi aflaţi mai jos.

Vizitatorii sunt aşteptaţi cu produse tradiţionale, dar şi grătare în aer liber şi concerte ale unor artişti ca Aurel Tamaş, Valeria şi Traian Ilea, dar şi Marius Ciprian Pop. Bucătari experţi în preparate tradiţionale vor fi prezenţi, pregătind bunătăţi din cărnurile cele mai fine din Ardeal, plăcinte, mâncare la ceaun şi varză a la Cluj.

Peste 60 de expozanţi vor aduce din zonele lor lapte, carne, ulei presat la rece, miere şi siropuri naturale. Produse de artizanat şi marochinărie completează lista. Ansamblul Folcloric Tradiţional al Zergrenilor din Ceaba şi Ansamblul Folcloric Dor Transilvan se vor ocupa cu voia bună şi antrenul, prin dansuri tradiţionale şi muzică.

„Produs de Cluj” are şi o zonă de activităţi pentru cei mici, unde aceştia pot lua parte la un teatru de păpuşi şi să se bucure de parcul de distracţii amenajat cu ocazia acestui eveniment. Va exista şi un spectacol de magie „Mini omul de ştiinţă” realizat de Florin Suciu Buh.