Târgul vinurilor roze de la Auchan porneşte vara cum se cuvine; Se desfăşoară între 4 şi 17 mai 2022

0
685

Cam acum e sezonul în care începem să vorbim despre şpriţul de vară, dar până atunci vorbim despre târgul de vinuri roze de la Auchan. Auchan desfăşoară între 4 şi 17 mai 2022 un târg numit „Marele Târg de vinuri Roze”, iar cunoscătorii de vinuri, dar şi amatorii de băuturi premium se pot bucura de 150 de sortimente.

Aceste sortimente provin de la 16 crame româneşti şi 4 crame din Republica Moldova. Pentru ediţia din acest an, Auchan a pregătit o ofertă bogată, cu o sumedenie de noutăţi. 50% dintre sortimentele roze sunt prezente pentru prima dată în oferta retailerului francez. Puteţi savura vin roze din toate regiunile viticole ale ţării: Banat, Crişana, Dobrogea, Moldova, Muntenia, Oltenia sau Transilvania, dar şi specializaţi din Republica Moldova.

Printre cramele româneşti de la târg se numără Bucium, Recaş, Oprişor, Budureasca, Vinarte, Domeniul Bogdan, Segarcea, Aurelia Vişinescu, Silvania şi Tohani. Mai sunt şi vinuri de la Sarica Niculiţel, Domeniile Sâmbureşti sau Vânju Mare. Din Republica Moldova vin vinurile Castel Mimi, Domeniile Davidescu, Fautor şi Purcari. Membrii programului de fidelitate MyCLUB Auchan primesc şi până la 30% bonus pe cardul de fidelitate, la o selecţie de zeci de produse.

Toate produsele din oferta pot fi comandate şi online de pe auchan.ro, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazine, sau din parcările hipermarketurilor, prin serviciile gratuite Click&Collect şi Auchan Drive.

Bonus: degustare de vin roze cu Virgil Dumitrascu pe 7 mai 2022 între 11:00 şi 13:00 în Auchan Drumul Taberei.