Bine ați venit la o nouă aventură culinară în episodul special al canalului „Degustăm cu Denis”! Acompaniați-ne în Atena, Grecia, pentru o experiență de neuitat.
Un pas înapoi în timp la Școala lui Aristotel
Am explorat Școala lui Aristotel, simțindu-ne transporțați în epoca filozofiei clasice. Atmosfera vibranta și intelectuală ne-a fascinat, imersându-ne în profunzimea istorică a locului.
O surpriză culinară într-o tavernă autentică
Deși așteptarea la Aspro Alogo, o tavernă pitorească în inima Atenei, a fost provocatoare datorită popularității sale, fiecare moment a meritat. Fiecare mușcătură, fiecare preparat, ne-a reamintit esența bucătăriei grecești autentice.
Souvlaki: O încântare pentru papilele gustative
Gustul suculent și aromat al souvlaki-ului din carne de porc ne-a transportat direct în inima Greciei. Aromele sale mediteraneene au fost pur și simplu sublim.
Caracatiță în sos de vin: O adevărată revelație
Caracatița, perfect gătită și învăluită într-un sos de vin rafinat, a fost vedeta mesei. O combinație de textură, gust și aromă care a completat aventura noastră culinară.
Pentru mai multe astfel de aventuri, vă invităm să vă abonați la canalul „Degustăm cu Denis” și să apăsați pe clopoțel pentru notificări. Nu uitați să împărtășiți experiențele noastre cu prietenii!
Detalii de contact Aspro Alogo:
🟡 ADRESĂ: Apollonos & Patroou 4, Athens 105 57, Greece