Cele mai bune 5 mașini de făcut cuburi de gheață, la sub 1300 de lei

0
2287
Cuburi

Astăzi am pentru voi un nou articol informativ, în centrul atenției fiind acum mașinile de făcut cuburi de gheață. Aceste aparate au funcționalitate destul de clară după cum indică și numele dar pot fi diferențe notabile între ele. Există unele care se pot conecta direct la robinet, ba chiar și variante capabile să producă gheață în sub 10 minute.

Pe lista de astăzi am inclus 5 astfel de produse, utile nu doar pe timpul canicular ci și în restul anului pentru consum. Dacă ai un mic bar în casă atunci clar ai nevoie și de o asemenea mașinărie. Am luat și de această dată ca ghid oferta eMAG unde există un sistem bine pus la punct de notare și recenzii direct de la cumpărători. Iată cele 5 modele propuse!

Mașină de făcut cuburi de gheață Tarrington House IM1216

Primul model de pe listă se numește Tarrington House IM1216 și are o capacitate a rezervorului de apă de 2.1 litri. Poate produse 12 kg de cuburi de gheață în 24 ore și are putere de 1600W. Vine cu un compresor de 120 wați 220V (AC) și are capacitate cuburi de gheață de 600 grame.

Masina de gheata

Acesta folosește agentul frigorific R600a și vine cu lingură pentru gheață, garnitură detașabilă, controler electronic și afișaj pentru lipsa apei. Poate produse 2 dimensiuni de cuburi de gheaă selectabile, iar instalarea este simplă pentru producția rapidă și ușoară de cuburi de gheață. Aparatul cântărește 11.8 kg și costă 804 lei.

Aparat de făcut cuburi de gheață H.Koenig KB14

În continuare descoperim varianta H.Koenig KB14, un aparat cu display LCD, ușă cu deschidere pe verticală și culoare argintie. Face parte din clasa de eficiență energetică A iar nivelul de zgomot este de maxim 34 dB. Volumul net al congelatorului este de 10 litri, avem rafturi din plastic și un sistem automat de dezghețare.

H.Koenig KB14

Mai primim afișaj digital LCD, funcție super congelare, dispense gheață și tehnologie FastFreeze. Aparatul are un ciclu de producție de la 6 spre 13 minute și produse zilnic 12 kg de cuburi de gheață. Oferă și inducator pentru nivelul apei și putem seta diferite dimensiuni pentru cuburile de gheață. Puterea este de 120W, iar prețul de 850 lei.

Iată ce spune un cumpărător:

Prima tură de cuburi durează ceva mai mult, apoi scoate câte o șarjă la 9-10 minute. Foarte bun pentru petreceri. Ușor de curățat.

Mașină pentru cuburi de gheață H.Koenig KBP40

Mergem mai departe și descoperim varianta H.Koenig KBP40, o mașină ceva mai scumpă dar și cu funcționalități pe măsură. Acest aparat are un rezervor de apă cu o capacitate de 2.8 litri și un ciclu de producție de 9 minute. Are funcție de conexiune cu robinetul de apă, capac transparent și recipient detașabil pentru gheață.

H.Koenig KBP40

Oferă bază din oțel inoxidabil și poate produce zilnic 15 kg de cuburi de gheață. Pe lista de accesorii avem cupă de gheață și tub cu conexiune 3/4. Puterea este de 145W și există aici o funcție de congelare rapidă. Aparatul poate fi achiziționat în acest moment pentru suma de 1.200 lei.

Mașină de făcut cuburi de gheață H.Koenig KB20

Ceva mai ieftin dar de la același producăto H.Koening avem modelul KB20. Acesta dispune de un recipient de apă cu o capacitate de 2.1 litri și are un ciclu de producție de 10-13 minute. Oferă capac transparent, recipient de cuburi de gheață detașabil și un corp din oțel inoxidabil.

Aduce și ecran LCD, indicator nivel apă, iar capacitatea zilnică de producție este de 12 kg cuburi de gheață. Puterea este de 120W, iar aparatul mai oferă notificări sonore pentru coșul umplut cu gheaă sau pentru nivelul scăzut al apei sau lipsa sa. Prețul este de 900,83 lei.

Iată ce spune un cumpărător:

Funcționează perfect! O folosesc numai cu apă plată, ceea ce vă recomand și vouă.

Mașină de făcut cuburi de gheață H.Koenig KB12

Nu în ultimul rând, pe lista noastră de recomandări își face apariția modelul H.Koenig KB12 cu putere de 90W. Acesta are un ciclu de producție de la 6 la 13 minute și produse zilnic 12 kg de cuburi de gheață. Vine cu un capac transparent și are indicator de nivel al apei.

Cuburi

Aparatul oferă tavă de gheață detașabilă, termostat reglabil, afișaj LCD și o funcție de congelare rapidă. Afișajul este electronic și avem aici funcționalitate IceMaker. De asemenea, se poate alege mărimea cuburilor de gheață în funcție de nevoie. Prețul este de 880.60 lei.