Premieră pentru România! Fanii UNTOLD vor putea comanda mâncare la festival prin tazz by eMAG

0
1203
UNTOLD
Premieră pentru România! Fanii UNTOLD vor putea comanda mâncare la festival prin tazz by eMAG

Se pare că tazz by eMAG pregătește experiențe inedite pentru festivalul UNTOLD în perioada 9-12 septembrie. În premieră pentru România, fanii prezenți la festival vor putea lua masa fără să pună petrecerea „pe pauză”. Tazz by eMAG va livra în interiorul festivalului, direct de la zonele de foodcourt. Avem detalii mai jos.

De asemenea, va avea loc încă o premieră și surpriză din partea tazz by eMAG și UNTOLD. Va fi lansat un produs special, inspirat de bucătăria românească. Din păcate nu ni se dezvăluie preparatul, însă acesta ar fi „potrivit pentru orice tip de dietă, fiind disponibil atât în variantă tradițională, cât și vegană”.

Alin Șerban, CEO tazz by eMAG, a declarat:

„Ne dorim să le oferim o experiență memorabilă participanților de la UNTOLD astfel încât să-și lase grija meselor în seama noastră. Suntem pregătiți să acoperim întreaga zonă și să livrăm rapid comenzile de partenerii prezenți la festival. În plus față de livrare, am pregătit mai multe surprize și experiențe inedite pe toată durata festivalului”

Bogdan Rădulescu, Head of Partnerships and New Business UNTOLD, a completat:

„Suntem încântați de parteneriatul cu tazz by eMAG, prin intermediul căruia vom reuși să le oferim publicului festivalului o nouă experiență inedită. Aceștia vor putea să se bucure de fiecare moment al spectacolului oferit de artiștii preferați, în timp ce comandă mâncare direct prin aplicație”