Tazz şi Chef Sorin Bontea au lansat brandul virtual Coasta lu’ Bontea

0
757

Tazz, faimoasa platformă locală de livrare rapidă a lansat un nou brand virtual în cadrul Tazz Republic, Coasta lu’ Bontea. Acest meniu este dedicat iubitorilor de coaste de porc şi include o selecţie de reţete originale ale iubitului chef, plus gusturi neaşteptate.

Conceptul proiectului a pornit de la preparatul-semnatură, coastele de porc, pe care Sorin Bontea le pregăteşte mereu pentru prietenii şi familia sa. Acum preparatele ajung din bucătăria Chef-ului direct la tine acasă. Coasta lu’ Bontea include o selecţie de preparate premium, cu asocieri de gust speciale. Preparatul vedetă este coasta de porc. Coastele vin la pachet cu garnitură şi salată, în două variante de dimensiune: de poftă mare (680 grame) şi de pofta mică (550 grame). Pentru extra pofte, extra fresh şi extra savoare meniul include o varietate de garnituri, salate şi sosuri.

Acestea pot fi comandate pentru a însoţi felurile principale. Din meniul Coasta lu’ Bontea, disponibil exclusiv în aplicaţia Tazz poţi alege dintre 5 tipuri de coaste de porc aromate, gândite şi testate pentru toate gusturile, de la clasic la neconvenţional. Iată şi variantele de coaste disponibile:

  • Coaste aromate cu cafea, cu inserţii fine de whiskey cu miere şi sos de soia
  • Coaste secţionate cu un twist dulce de sos de ananas
  • Coaste secţionate caramelizate învelite în sos de Coca Cola şi Worchester
  • Coaste secţionate cu sos BBQ, potenţate de glazură de muştar american cu curcuma şi miere
  • Coaste uşor picnte, cu sos iute de peperoncno şi ghimbir, plus suc proaspăt de portocale

De asemenea Chef Sorin propune şi două reţete inspirate de poveşti de dragoste pentru mâncarea mexicană: Costacos şi Costadilla. Practic ai carnea fragedă de pe coaste, fără os, învelită în tortilla sau quesadilla, cu mix de brânzeturi, salată pico de gallo sau cartofi wedges. Preţurile selecţiei de coaste încep de la 44.9 lei pentru meniurile de poftă mică (550 de grame) şi 59.9 lei pentru cele de poftă mare (680 grame).