TED’s COFFEE a deschis o cafenea în clădirea One Tower din Bucureşti

0
829

Lanţul de cafenele TED’s COFFEE a anunţat deschiderea unei noi cafenele la parterul clădirii One Tower din Bucureşti. Această clădire este parte a proiectului multifuncţional One Floreasca City din Capitală şi ajunge la o reţea de 47 de cafenele. Acesta este a doua unitate TED’S deschisă în proiectele One United Properties, după cea din One Herăstrău Office.

Cafeneaua proaspăt deschisă a implicat o investiţie de 200.000 de euro şi are o suprafaţă de 129 de metri pătraţi. Aflăm şi că urmează cel puţin două locaţii noi în anul 2022, iar proiectele One şi TED’S COFFEE au multe valori comune, deci vor mai continua proiectele şi pe viitor. Deschiderea unei cafenele la parterul unei clădiri de birouri este o idee răspândită şi care oferă un vad excelent unităţii respective şi un aflux zilnic de corporatişti şi angajaţi în respectiva incintă.

TED’S COFFEE se adaugă ofertei comerciale şi gastronomice din proiectul One Floreasca City, care include şi restaurantele Samsara, Elephante, Meat2Eat şi altele. Tot în acest ansamblu se găseşte şi o clinică Sanador. One Tower este prima clădire de birouri din România care a obţinut certificarea LEED v4 Platinum Building Design and Construction din partea US Green Building Council.

Clădirea de birouri One Tower se diferenţiază faţă de celelalte proiecte certificate LEED din România prin cel mai mare punctaj obţinut, 86 de pucnte, conform versiunii actuale a standardului. În urma implementării, chiriaşii pot funcţiona sustenabil, iar angajaţii au un spaţiu de lucru productiv şi sănătos.

Cât despre TED’S COFFEE CO, acesta este un brand de cafenele lansat în anul 2013 şi care s-a dezvoltat la nivel naţional în centre comerciale, clădiri de birouri şi stradal. Fiecare unitate are particularităţile sale şi un design modern şi rafinat.