Telefonul Coca-Cola vine de la o firmă din China, cu o sticlă în formă de pisică la pachet

0
711

A trecut ceva vreme de când nu am mai scris despre băuturi carbogazoase, dar azi avem motiv bun să o facem. Nu de alta, dar tocmai a debutat un veritabil „Coca Cola Phone”, produs de către compania chineză realme. Se numeşte Realme 10 Pro Coca-Cola Edition şi băieţii de la Mobilissimo.ro i-au făcut un unboxing care se vede mai jos.

În primul rând e inedit şi interesant să vedem o companie chineză lucrând cu una americană în ziua de azi. Apoi iubitorii de băuturi carbogazoase vor fi încântaţi de produs, mai ales dacă sunt colecţionari. Sunt şi veşti proaste, precum faptul că se vinde doar în India pentru început şi e o ediţie limitată la doar 1000 de unităţi. Porneşte de la 240 de euro şi îmi aminteşte cumva de frenezia cu pagerele Coca-Cola din anii ’90.

În cutia deluxe se află telefonul, o cheiţă SIM în formă de capac de cola, dar şi o grămadă de stickere. Poate cel mai inedit accesoriu e o statuetă în formă de pisică, mascota companiei realme, realmeow. Ea are şi rol de sticlă plină cu Coca-Cola. Fanii băuturii primesc o sonerie cu gingle-ul din reclamă la Coca-Cola, o animaţie de bule care urcă în pahar când telefonul e pus la încărcat, iconuri roşii precum brandul american şi filtre foto specifice reclamelor Coca-Cola din anii ’80 şi ’90.

E un terminal unic, pentru iubitorii de Cola şi… vintage.