Tesla şi-a lansat propria Tequila şi are deja stocul epuizat

0
447

Uneori Elon Musk lansează produse în glumă, alteori gluma devine realitate, precum acel aruncător de flăcări de la Boring Company. Ieri a devenit realitate şi Tequila Tesla, care iniţial fusese o glumă de 1 aprilie în 2018, postată pe Twitter de către Tesla/ Elon Musk. Pe atunci se numea “Teslaquila”, acum este un produs real numit Tesla Tequila şi având o sticlă inedită.

Sticla are forma unui fulger, iar produsul a avut stocul epuizat rapid. De menţionat că după gluma lui Musk din 2018 mulţi fani au solicitat să fie lansat un produs real cu acest nume. Tesla avea deja câteva produse inedite în propriul său magazin, inclusiv haine, baterii externe sau huse. Cât despre băutura spirtoasă, aceasta este realizată din agave obţinut în mod sustenabil şi maturat timp de 15 luni în butoaie de stejar francez. Sticla este una realizată într-o suflătorie artizanală.

Alcoolul în sine este produs de către Nosostros Tequila alături de Speakeasy Co. Preţul e pe măsură hype-ului şi anume 250 de dolari, cu tot cu taxele de livrare. Din păcate licoarea nu mai e în stoc, dar sunt planuri de a aduce un stoc nou în curând. Livrările încep pe final de an, iar fiecare client este limitat la 2 sticle. Băutura este produsă de către Nosotros Tequila, care este una dintre cele 200 de mărci ale companiei Destiladora del Valle de Tequila. Acel producător e cunoscut şi pentru branduri de bourbon, vodcă şi whisky.

Pentru început Tesla îşi vinde Tequila doar în anumite state americane, precum New York, California şi Washington. Şi alte produse trăznite s-au vândut bine, precum aruncătoarele de flăcări la preţul de 500 de dolari bucata, care au generat 10 milioane de dolari. Au început deja şi listări pe eBay ale norocoşilor care au prins o sticlă şi o vând acum şi cu 900 de dolari.