TOP 5 BURGERI din Timișoara

0
1002

🍽 Ziua bună dragilor și bine v-am găsit la un nou top pe canal! De data aceasta, având în vedere că a început Campionatul Mondial am zis să facem TOP 5 burgeri din Timișoara.

Ca locații am ales Bulldog, Burgers Mafia, Meat Busters, Grill to Chill și Bun Burger. La Bulldog am ales un burger cu trufe, iar ceea ce mi s-a părut fain cazul în care ești fan Mc , aici găsești unul asemănător ca gust și chiar mai bun. Partea și mai amuzantă este că s-au amplasat fix lângă Mc, deci sunt o variantă super bună.

Următoarea locație a fost Burgers Mafia, unde am găsit un burger cu chifteaua făcută chiar de ei și cu un gust de-mi plouă și acum în gură. Aici mi-a plăcut și faptul că aveau țuică din partea casei. Și după cum știți și voi lucrurile mici atrag și dau un vibe tare fain.

La Meat Busters am găsit un burger clasic, gătit corect, iar ceea ce țin neapărat să vă spun cazul în care ești iubitor al sosului ceddar, aici îl găsești pe cel mai bun.

La Grill to Chill burger-ul a fost mai mult un sandwich, iar combinația de gust m-a dus cu gândul către Grecia, datorită sosului. Punctul în minus a fost chifla care era super crocantă, ceea ce făcea burger-ul greu de mâncat.

Cât despre Bun Burger, pot să vă spun că aici găsești cele mai interesante combinații de gust, dar mai multe o să vedeți în cel mai nou clip! Vizionare plăcută!

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

Locul 1 https://www.facebook.com/bunburger2018
Locul 2 https://www.facebook.com/profile.php?id=100073202438470
Locul 3 https://instagram.com/meat_busters?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Locul 4 https://instagram.com/bulldogburger.ro?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Locul 5 https://www.facebook.com/steakhousetimisoara

#Restaurant #burger #timisoara #food #romania #bucuresti #cluj #brasov #review #foodreview

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239