Top 5 cele mai bune aragazuri cu cuptor electric sub 1.500 de lei, la mijloc de primăvară 2021

0
2750
Aragazuri

Dacă vreți să faceți un upgrade pentru vehicul aragaz din bucătărie sau vă mutați în casă nouă, atunci ați ajuns fix unde trebuie. Astăzi am un articol special pentru voi, unul în care vă voi prezenta Top 5 cele mai bune aragazuri cu cuptor electric, disponibile pe plan local pentru sub 1500 de lei în prima parte a anului 2021. Pentru acest articol am accesat eMAG, platformă de cumpărături online care are un sistem de notare și recenzii bine pus la punct.

La fiecare produs în parte vei găsi impresii de la cumpărători și descoperi astfel detalii despre experiența de utilizare, punctele forte și eventualele neajunsuri. Așa cum spune și titlul, m-am axat aici pe modele care aduc un cuptor electric, punctul principal de atracție pentru cei care vor să își dovedească talentul în bucătărit, mai ales acum când Paștele bate la ușă. Iată cele 5 cele mai bune aragazuri cu cuptor electric, la sume de sub 1.500 de lei.

5. Arctic AEM5611DTLA

Primul model de pe lista de aragazuri se numește Arctic AEM5611DTLA și este un aragaz mixt care combină o plită cu alimentare pe gaz, cu un cuptor electric. Beneficiază de aprindere electric, un panou de comandă plasat frontală și are capac din metal. Oferă 1x tavă pentru cuptor, funcții precum timer și iluminare interioară. Primim 4 arzătoare: 1x mare, 1x mic, 2x normale.

Arctic AEM5611DTLA

Acest aragaz are o lățime de 50 cm, adâncime de 60 cm și înălțime de 85 cm. Dispune de un cuptor cu încălzire inferioară. Există aici posibilitatea de a contoriza durata de pregătire a alimentelor, aragazul urmând a te anunța în momentul în care timpul prestabilit s-a scurs. De asemenea, cuptorul va fi pregătit la temperatura optică pentru a prepara cele mai gustoase rețete. Acest model costă acum doar 949 lei.

Iată ce spune Ramona despre acest aragaz pe care l-a achiziționat:

Sunt uimitĂ cât de repede gătesc! Este un aragaz de nota 10! Foarte mulțumită am fost și de livrare. Am comandat miercuri la ora 12 și joi la ora 11 îl am în casa intact.
Îl recomand cu căldură.

4. Hansa FCMW582109

Un model accesibil este și Hansa FCMW582109 care optează pentru oțel emailat pentru materialele din care este fabricat. Vine cu o plită pe gaz, cuptor electric și oferă aprindere electrică, respectiv panou comandă frontal. Capacul este aici din metal și livrează sertar inferior pentru vase, iluminare interioară și supapă de siguranță. Vine la pachet cu 1x tavă adâncă și 1x tavă plată.

Hansa FCMW582109

Ca și celelalte modele de aragazuri, plita are 4 arzătoare (1x mare, 1x mic, 2x normale) și gratarele sunt aici din metal. Partea de cuptor oferă un volum de 65 litri, face parte din clasa de eficiență energetică A și beneficiază de încălzire sus-jos. Avem funcție grill, dezghețare și o tehnologie interesantă numită Cool Front. Aceasta implică 3 straturi de geamuri și vă asigură că nu vă veți mai arde mâna dacă atingeți zona exterioară din sticlă a cuptorului. Acest model costă 1.049 lei.

3. Hansa FCMX59221

Un alt model Hansa pentru care poți opta este FCMX59221, aragaz cu plită pe gaz și cuptor electric. La fel ca și în cazul celorlalte variante prezentate mai sus și acesta dispune de aprindere electrică și panou de comandă frontal. Este fabricat din inox, are capac din sticlă și la pachet sosește cu 1x tavă adâncă și 1x tavă plată. Oferă iluminare interioară, ventilator, sistem ușă rece, timer, oprire automată gaz și termostat.

Hansa FCMX59221

Primim 4x arzătoare (1x mare, 1x mic, 2x normal) și plita face parte din clasa de eficiență energetică A. Cuptorul are volum de 65 litri, iar dacă până acum variantele de aragazuri propuse mai sus ofereau doar grill, acesta pulsează cu funcție de rotisor. Are și funcție de dezghețare pentru gătirea rapidă a alimentelor, funcție de deshidratare și încălzire sus-jos. Tipul de autocurățare este catalitică, iar prețul ajunge la 1.299 lei.

2. Beko FSE62134DCR

Modelul care îmbină perfect design-ul cu funcționalitatea este BEKO FSE62134DCR, un aragaz cu cuptor electric ce ajunge la o notă de 4.46 dintr-un maxim de 5, ca urmare a unui număr de 72 de recenzii postate de către cumpărători. Acesta dispune de un look retro care v-ar putea surâde pentru a nu avea o bucătărie „comună” și adoptă o nuanță de bej arătoasă.

Beko FSE62134DCR ARAGAZURI

Avem plită pe gaz cu 4 arzătoare (1x mic, 1x mare, 2x normal), grătare din fontă și clasa de eficiență energetică A. Primim capac din sticlă, 1x suport pentru vase, 1x tavă standard, iar ca funcții timer, iluminare interioară, ventilator integrat și oprire automată gaz. Modelul de față vine cu un cuptor generos de 72 litri și oferă încălzire superioară, încălzire inferioară, convecție aer fierbinte.

Dispune de grill, sistem de protecție copii și de aprindere electrică. Are și iluminare interioară pentru a vedea oricând stadiul în care se prezintă preparatul tău, iar funcțiile sunt 6 la număr. Acestea îți permit să gătești diferite feluri de mânare, prăjituri sau preparate sofisticate. La grill vei putea găti pește super gustos sau cotlete. Utilizatorii sunt foarte mulțumiți de acest aragaz (cu preț de 1.294 lei), un exemplu fiind recenzia postată de către un cumpărător mai jos:

Chiar este foarte calitativ. L-am ales pentru design Și funcții.
Recomand orice aragaz cu gaz pe ochiuri si electric pe partea de cuptor. Acesta funcționează foarte bine pe partea de sus, încălzești super repede orice ai avea.

1. Beko FSM62530DXMS

Pe listă apare și Beko FSM62530XDMS, un aragaz mixt care la rândul său vine cu o plită pe gaz și un cuptor electric. Bifăm aprinderea electrică, panoul de comandă plasat frontal și corpul din inox. Aici primim un capac din sticlă, iar ca funcții avem timer, iluminare pentru cuptor, dar și ventilator integrat, ceva de care va trebui să țineți cont. Acest model are 4 arzătoare pentru plită (1x mare, 1x mic, 2x normale), iar ca dimensiuni măsoară 60 cm lățime, 60 cm adâncime și 85 cm înălțime.

Beko FSM62530DXMS ARAGAZURI

Aragazul dispune de panouri catalitice montate pe pereții cavității interioare care absorb grăsimea și reduc mirosurile din timpul coacerii. Există aici 8 funcții de gătire pentru cuptor și vei putea prepara orice de la fursecuri, biftec de vită. Are elemente de încălzire plasate superior și inferior care acționează simultan, fără ventilator. Acest mod este ideal în pregărirea prăjiturilor, foietajelor fine sau a biscuiților. Avem și grill pe acest aragaz, iar prin pornirea doar a elementului de încălzire inferioară vei putea găti pizza sau alte alimente care necesită o rumenire finală în partea inferioară.

Iată ce spune Cornelia, care a ales acest model din colecția de aragazuri:

Folosesc aragazul de o săptămânĂ. Sunt foarte mulțumită cum funcționează deși nu am testat încă toate funcțiile cuptorului. plita și cuptorul sunt foarte spațioase.  Sper că am făcut o alegere bună și recomand achiziționarea acestui aragaz

Apare și un mod de gătit 3D pentru operarea simultană a tuturor elementelor de încălzire și vei putea găti 3 preparate simultan fără a amesteca mirosurile. Cuptorul are un volum de 72 de litri. Prețul este de 1.499 lei.