TOP 5 PIZZA DIN CLUJ

0
844

🍽 Bună dimineața dragilor și bine v-am găsit la un nou top pe canal! Astăzi poposim la Cluj și am zis să facem top 5 pizza. Pentru acest episod, am ales câte o pizza diferită la fiecare local.

Pizza Acrobatica

La ei în meniu găsiți o sumedenie de pizza și partea faină este că au cuptor pe lemne. M-a speriat puțin o rubrică din meniu cu „Pizza ieșită din comun” care avea mentă, stafide plus alte ingrediente. Eu am ales una specială cu ulei de trufe și pot spune că m-a surprins plăcut.

Napoli Centrale

Aici am găsit o pizza cu aluat napoletan și mi-a adus aminte de pizzeria noastră „La Napoletana”. Am ales să iau o pizza cu hribi, iar partea faină, în cazul în care n-ai chef de pizza, poți alege și paste. Pot spune că după prima felie m-am îndrăgostit.

Il Forno

De la această pizzerie poți lua chiar o felie și bine am făcut, pentru că nu știu dacă ajungeam să duc episodul până la capăt. De aici am ales o quattro formaggi care mi s-a părut mediocră. Pentru a afla celelalte locații, vă las să vizionați cel mai nou clip.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

🟢 Locul 1 https://instagram.com/napoli_centrale_cluj?igshid=YmMyMTA2M2Y=
🔵 Locul 2 https://www.facebook.com/cucinacentrale
🟣 Locul 3 https://www.facebook.com/PizzaAcrobaticaCluj/
🟡 Locul 4 https://www.facebook.com/hmpcluj
🟠 Locul 5 https://www.facebook.com/ilforno.cluj

#Restaurant #pizza #cluj #timisoara #bucuresti #foodreview #review #travel #foodvlog #vlog #romania

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239