Top 5 PIZZERII din Timișoara

0
672

🍽 Hello dragilor și bine v-am găsit la un nou episod! Astăzi o să vă prezint top 5 pizzerii din Timișoara, așa că să lăsăm vorba și să trecem la fapte.

Pentru acest episod am ales să comand doar pizza Margherita, care este o pizza extrem de simplă, și după cum știți, lucrurile simple sunt cel mai greu de făcut. Prima locație în care am mers a fost Al Caminetto. Pizza a venit cam în 10 minute, dar nu pot spune că m-a impresionat.

Aluatul a fost unul clasic, pe care l-am regăsit la multe pizzerii din România, cât despre sos ei spuneau că are și oregano dar nu l-am simțit. Următoarea pizzerie a fost Pulcinella, de la ei mai comandam în trecut și să știți că au o pizza tare bună, cu blat napoletan. După aceste două pizza eram deja full, dar nu m-am lăsat.

Am continuat cu Il Locale, iar la această pizza m-a impresionat foarte tare sosul, care a fost extrem de gustos. Ceea ce ar trebui să mai îmbunătățească ar fi aluatul. După aceasta am continuat cu Il Classico și La Napoletana care pot zice că fac pizza perfectă, dar aveți topul în clip, plus mai multe păreri, așa că vă las să vizionați.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/apizznapoletana/
🟣 INSTAGRAM: https://instagram.com/lapizzanapoletana.est2015?igshid=YmMyMTA2M2Y=
🟡 ADRESĂ: Strada Argeș 18, Timișoara
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/ACxD8Wbuk4VK9kkYA
🔴 COMENZI (Tazz)
🟤 MAIL: [email protected]
☎ TELEFON: 0722 234 345

#Restaurant #pizza #timisoara #food #top #review

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239