Heinz a lansat o maioneză specială de Halloween cu usturoi negru

0
837

Pe lângă sumedenia de branduri care aniversează Halloween-ul în fel şi chip, azi îi găsim pe cei de la Heinz cu un proiect inedit: au lansat o maioneză specială de Halloween, cu usturoi negru în componenţă. Este o ediţie limitată, disponibilă în 3 variante:

Veţi găsi noua maioneză specială Heinz de Halloween în variantele schelet, dovleac şi vampir. Black Garlic Mayo este o combinaţie de maioneză vegană Heinz cu o aromă puternică, acidă şi uşor dulce a usturoiului negru. Ni se promite că vom simţi furnicături pe papilele gustative. Sosul este unul savuros şi cremos, nu chiar departe de ce oferă sosul de la KFC, cel cu usturoi, aşa cum mi-au zis prietenii care au încercat noua maioneză.

Trebuie spus şi că această aromă nu are coloranţi artificiali, arome adăugate sau conservanţi şi este un produs ce poate fi consumat fără probleme de către vegetarieni sau vegani. Problema cu acest produs e că este disponbil doar pe o perioadă limitată, Heinz are şi un proiect de promovare a produsului: a deschis un pop up shop special în pădurea Boldu-Creţeasca, fix în ziua de Halloween, pe 31 octombrie. Magazinul e deschis doar în seara de Halloween, de la ora 00:00, cu tematică legată de vampiri, usturoi şi… sosuri.

Fanii sunt aşteptaţi cu surprize delicioase şi pot testa sosul cu burgeri şi cartofi pai oferite gratuit într-o atmosferă tematică. Aflaţi şi că veţi putea încerca noua maioneză Heinz cu usturoi negru în perioada 29-31 octombrie în toate locaţiile restuarantelor Vivo din ţară. Oferta e disponibilă şi la livrările prin Glovo.