TOP 5 PRODUSE DE PATISERIE din Franta(Strasbourg)

0
263

🍽 Hello dragilor si bine v-am găsit la un nou episod! Astăzi am ajuns în Strasbourg, și m-am gândit să vă arăt produsele de patiserie pe care trebuie să le încercați dacă veniți pe aici.

Strasbourg este un oraș cunoscut pentru gastronomia sa. Poziția sa unică la granita dintre Franța și Germania, aduce cele mai bune din ambele lumi la masă. Bucătăria rusă din Alsacia a evoluat într-o combinație delicioasă de mâncăruri contemporane și tradiționale, înrădăcinată în know-how-ul ancestral și folosind produse simple, dar excelente.

După ce am dat câteva ture prin centrul orașului mi s-a făcut foame si am zis să încerc câteva produse: pain au chocolat, canelle, croissante, tarte flàmbee și apfelstrudel.

Toate produsele au fost bune, dar ce vă recomand să încercați neaparat este tarte flàmbee-ul, care este un fel de pizza cu fromage blanc, bacon si ceapa. Eu spun că o să-ți placă mult.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

#Restaurant #france #strasbourg #food #travel #vlog
#timisoara #timisoara #bucuresti #review #foodreview

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239