Urban Grill Fest debutează pe 31 mai la Romexpo, vă aşteaptă un sandviş de 100 de metri

0
2157

Dacă am tot văzut evenimente dedicate burgerilor, street food-ului şi mâncărurilor vegane, cum rămâne cu bătrânul grătar? Cu coastele? Cu cărnurile afumate şi cu baiţurile? Un eveniment care stă sub semnul BBQ-ului este Urban Grill Fest, care are loc între 31 mai şi 3 iunie la Romexpo. Avem detalii mai jos.

La eveniment şi-au confirmat prezenţa vedete şi chefi, iar cei mici au o zonă rezervată de ziua copilului, cu expoziţie de păsări de colecţie şi loc de joacă. Joi, pe 31 mai va fi intrare liberă şi totul are loc între orele 12:00 şi 20:00. Pe 1, 2 şi 3 iunie intrarea costă 10 lei. Organizatorii au promis că vom putea degusta peste 200 de feluri diferite de mâncare de pe 4 continente.

24 de restaurante au fost confirmate. DJ-ii The Drunken Lords se vor ocupa de fundalul muzical. Pe lângă ziua celor mici va fi organizat şi un eveniment legat de centenar. Ei bine, se vor sărbători 100 de ani de la Marea Unire cu „Sandwichul Cententar”, care are 100 de metri şi este realizat din ingrediente sănătoase. Acestea sunt oferite de Cris-Tim, Eisberg şi Hellmann’s, iar 100 de elevi din şcolile bucureştene vor ajuta la pregătirea sa.

Printre vedetele prezente la eveniment se numără Codruţ Keghes, aka „Cătălin Dezbracatu”. Chef Cezar Munteanu este de asemenea pe listă, gata să ne prezinte secretele celui mai bun grill. Cine vrea un abonament pe toate zilele trebuie să ştie că acesta va costa 20 de lei. Aşteptaţi-vă şi la un battle al micilor.

Sursa foto