Street Food Carrefour debutează pe 31 mai la Careffour Iaşi Era; Un câştigător Master Chef va fi acolo

0
1791

Carrefour pregăteşte propriul eveniment Street Food la Carrefour Iaşi Era. Atracţia principală este participarea lui Ciprian Ogarca, câştigător MasterChef Roamania. Se desfăşoară între 31 mai şi 3 iunie, între orele 10:00 şi 20:00 în parcarea de la Carrefour Iaşi Era.

Ciprian Ogarca este un bucătar craiovean, care a câştigat cooking show-ul în 2014. Cariera sa a fost prolifică, tânărul deschizându-şi o pizzerie în Craiova, dar şi o shaormerie (ShaormaVegas). La Street Food Carrefour va aduce burgeri speciali, precum cei pe care îi vedeţi mai jos. Aceştia pot fi degustaţi în Craiova, pe strada Carol 1, nr. 18 la Shaorma Vegas.

Tânărul aduce mereu tributuri Olteniei şi originlor sale, gătind cu mult praz şi manifestându-şi mereu iubirea pentru Universitatea Craiova. Pizzeria Praz Vegas de pe Strada Împăratul Traian Nr. 53 din Craiova are şi o terasă, inaugurată recent şi atracţia principală a localului este pizza cu praz. Street Food Carrefour din Iaşi va fi pe bază de preparate cu ingrediente sănătoase, ceva ce nu multe festivaluri culinare promit.

Aşteptaţi-vă ca prazul să fie la putere şi nu m-ar mira să îl văd şi în burgeri. Ciprian a fost astăzi la ora 15:00 la emisiunea lui Măruţă, unde a adus tobă, şuncă, zacuscă, mici şi praz.

Sursa foto