Winter Dream Florești transformă tradiția târgului de Crăciun; o experiență digitală inedită

0
279
Florești îmbină tradiția cu tehnologia la târgul de Crăciun Winter Dream
Florești îmbină tradiția cu tehnologia la târgul de Crăciun Winter Dream

Winter Dream Florești, târgul de Crăciun din inima Clujului, a făcut pasul în era digitală cu o mișcare inedită: lansarea unei aplicații mobile dedicate. Florești, cea mai mare comună din România, își etalează astfel ambițiile tehnologice, oferind locuitorilor și vizitatorilor oportunitatea de a explora evenimentul prin intermediul aplicației Memorabil, disponibilă pe Google Play și AppStore.

La cea de-a doua ediție, Winter Dream Florești se distinge prin includerea unei componente digitale în organizarea târgului. Ajuns la doua ediție, evenimentul se aliniază marilor festivaluri, adăugând o dimensiune digitală în peisajul său festiv.

Aplicația Memorabil vine ca un ghid complet pentru participanți, oferind detalii despre concertele live, colinde și spectacole folclorice susținute pe Main Stage by Urbano Group, activități pentru copii, ateliere creative și momente cu Moș Crăciun în Winter Barn by ING, patinaj pe Joy on Ice by ING, precum și o incursiune în Christmas Village, unde căsuțele sunt pline de delicii și cadouri.

Din punct de vedere muzical, târgul răsună de prezența a peste 30 de artiști de renume, printre care Ada Milea, Zdob și Zdub, Puya, Smiley și Cabron. Pe lângă muzică, vizitatorii pot savura preparate culinare tradiționale și moderne și pot explora o gamă variată de produse specifice sezonului de la comercianții locali și naționali: jumări, brânzeturi, vin fiert, cozonaci, turtă dulce și multe altele.

„Winter Dream este locul magic unde fiecare din familie găsește activități pe placul său. Transformăm Floreștiul într-un loc de poveste, plin de bucuria Crăciunului”, spune Bogdan Pirvariu, primarul comunei Florești.

Programul târgului este adaptat pentru a oferi o experiență plăcută tuturor: luni până vineri de la 17:00, sâmbăta începând cu 11:00 și duminica de la 16:00. Cu o estimare de 35.000 de vizitatori, Winter Dream Florești promite să fie un eveniment memorabil, combinând tradiția cu inovația tehnologică pentru o sărbătoare de Crăciun de neuitat.