Nu doar cei versaţi în ale gătitului îşi pot etala talentele la diferite competiţii culinare din ţara noastră. Acum şi cei juniori în domeniu îşi pot face mâna în cadrul lui Young Chef, concurs de reţete pentru ready meal. Avem detalii în următoarele rânduri.
Euroexpo Fairs, împreună cu Grup Angst Ro şi Ulma Packaging au anunţat această competiţie culinară, desfăşurată în cadrul târgului Pack Expo 2018. Evenimentul are loc între 18 şi 19 mai 2018, în pavilionul B2 Romexpo Bucureşti. Evenimentul Pack Expo are rolul de a promova ambalajele inovatoare, iar produsele gata de consum „ready meal” joacă un rol vital în această iniţiativă.
Tinerii bucătari, fie ei pasionaţi sau profesionişti vor găti la faţa locului, folosind ingrediente proaspete şi de calitate furnizate de Angst. Cele mai bune idei de reţete, dar şi ingeniozitatea folosirii lor vor fi răsplătite. Concurenţii înscrişi trebuie să aibă între 18 şi 35 de ani şi vor fi îndemnaţi să creeze o reţetă cât mai originală şi variată ca ingrediente. În acelaşi timp trebuie să aibă un preţ decent şi să fie uşor de ambalat şi porţionat, dar şi să îşi păstreze gustul o zi sau două după preparare.
Bloggeri culinari, tineri pasionaţi şi bucătari în devenire sunt aşteptaţi la Romexpo. Câştigătorul va primi un premiu de 1000 de euro, titlul şi trofeul Young Chef 2108. În juriu se află Chef Sorin Bontea, preşedintele juriului de altfel, Sorin Minea, director general Angst şi Chef Ioan Cristian Şerb (Executive Chef la Energiea şi câştigătorul primei ediţii „Chefi la Cuţite”).
Înscrierile se fac aici până pe 10 mai 2018.