5 to go deschide birouri regionale de franciză la Timişoara, în Iaşi şi Cluj

0
355

5 to go îşi continuă extinderea, de această dată deschizând birouri regionale de franciză la Timişoara, în Iaşi şi Cluj. Începând cu iunie 2024 au fost deschise 3 birouri regionale de franciză, la Iaşi, Cluj şi Timişoara.

Astfel, se vor acoperi în mod optim aceste zone din ţară. Avem de-a face cu o decizie strategică, necesară în etapa actuală de dezvoltare accelerată. Prezenţa fizică a unei echipe specializate contribuie la mai buna gestionare a relaţiei cu potenţiali francizaţi parteneri. În plus se va îmbunătăţi timpul de selectare şi validare a spaţiilor adecvate pentru cafenele şi vor fi detectate mai facil oportunităţi de business ce apar în aceste oraşe.

5 to go are 580 de cafenele deschise în acest moment şi ţinteşte spre un total de 650 de locaţii până la final de an. Vrea să atingă chiar 1000 de cafenele în următorii 4 ani. Trebuie spus şi că în jur de jumătate din numărul total de cafenele 5 to go se află în Bucureşti, iar expansiunea companiei implică atât consolidarea de prezenţe în oraşe cu număr mare de cafenele, dar şi accesarea unui număr de aproximativ 40 de oraşe noi.

Cheia pentru această evoluţie este o relaţie strânsă cu francizaţii. 5 to go se apropie deja de 300 de antreprenori în reţea, unii care gestionează două sau 3 cafenele, alţii fără prea multă experienţă în domeniu. 5 to go a luat naştere în 2015 şi este cel mai mare lanţ de cafenele din Europa de Est, dar şi cea mai populară franciză din România.