Hard Rock Cafe Bucureşti şi Chef Sorin Bontea prezintă No Regrets Smashed Burger

0
284

A trecut ceva vreme de la ultima schimbare de colecţie de burgeri de la Hard Rock Cafe Bucureşti, iar azi luăm contact cu No Regrets Smashed Burger. Este o creaţie semnată Chef Sorin Bontea, despre care aflaţi mai multe detalii mai jos.

Ce include No Regrets Smashed Burger? Păi începem cu două chiftele suculente şi proaspete din carne de vită, American cheese, salată iceberg şi o felie de roşie. Plus castraveţi muraţi, sos special şi două felii de bacon. Preparatul se poate comanda prin Tazz sau în restaurant până pe 12 iunie. Burgerul costă 42 de lei pe Tazz şi are 360 de grame, sosind la pachet cu 140 de grame de cartofi prăjiţi.

Dacă ai Genius, atunci te costă acest combo doar 33 de lei. Între timp Hard Rock Cafe Bucureşti pregăteşte concerte pentru acest final de săptămână, precum cel Tostogan’s de pe 8 iunie sau cel Tavi Clonda Band pe terasă. Atenţie şi la ofertă specială legate de cocktailuri: 1+1 gratuit la cocktailurile pe bază de rom Captain Morgan.

Şi în continuare în oferta Tazz şi Hard Rock Cafe se află Messi Burger, în ediţia Double, cu două chiftele de vită, brânză provolone, chorizo, ceapă roşie caramelizată şi sos picant. Apoi există Messi CHK SND, cu şniţel de pui crocant în stil milanez, într-o chiflă rumenită, cu brânză Provolone şi sos aioli. Mai există şi varianta Tri Messi Burger, cu 3 chiftele de vită.

Sursa foto