Burger King deschide un restaurant nou la Constanța; unde se va afla?

0
306

Burger King se pregătește să deschidă un restaurant Burger King nou la Constanța, la fix pentru influxul de turiști din vară. Avem de-a face cu al doilea restaurant al lanțului american, care se va găsi în City Park Mall. Vine cu oferte speciale și o mare varietate de produse.

Restaurantul își deschide porțile chiar azi, pe 30 mai, iar o echipă de 25 de angajați îi așteaptă pe oaspeți de luni până duminică, în noua locație din City Park Mall Constanța. Există și oferte speciale azi, mai precis, primii 100 de clienți care vizitează restaurantul primesc un burger Whopper gratuit. Tot în cursul zilei de 30 mai, clienții primesc o altă ofertă specială: 2 burgeri Whopper la preț de doar 29 de lei.

Cele mai noi preparate de la BK sunt King’s Collection, care include sandvișuri cu ardei iute Jalapeño și sos de whiskey. Tot din această gamă se remarcă savurosul Lord Pepper, cu sos de piper. Avem și TeriyaKing, care aduce preparate din pui, cu gustul din Asia, pe bază de sos Teriyaki. Găsiți noutățile atât sub formă de sandviș, cât și sub formă de wrap.

Și pentru că a venit vara, la desert avem shake cu Oreo și înghețată cu Oreo, plus înghețată Fusion cu Smarties. Nu uităm și de celebrele sundae-uri sau de shake-ul cu ciocolată.